Raskest i finværet på Kystdagen

Mens de fleste nøyde seg med rømmegrøt eller laks, kaffe og lefse, sluch og tombola, var det ni hardhauser som tok utfordringen og målte krefter i solsteiken. Alle gjorde en god innsats, men det var aldri særlig tvil om at laget med Simon Wiborg, Benjamin Lein Fuglår og Ivar Aune Krogstad skulle vinne. Mest fiskDen litt yngre garde hadde også mye å holde på med. Eliasbåten var der, og i tillegg var det mange som fikk ut litt sprett i hoppeslottet som sto på brygga. Masstua var på plass med slush til å kjøle seg ned med, og det måtte settes fram ekstra bord til alle som hadde tatt turen til Vik brygge i finværet. Mange boderMange hadde boder så det var mye å se på eller kjøpe. Historielaget var der, det samme var u-trinnet ved Flatanger Montessoriskole, Masstua, Vigdis og Dagfinn Lein med foto og malerier, Inger Karin Dahle Klocke med kunstutstilling,og det var tombola og matsalg.
Oddveig Ottesen var en av de som satt og hadde det trivelig i finværet. - Nå har jeg fått rømmegrøt og tatt lodd på tombolaen, og det var målet med turen, sa hun fornøyd.
Inger Wibe Grut og Camilla Grindvik fra Steinkjer trivdes også. Inger hadde tatt turen fra hytta på Løvøya og var på Vik for første gang.
- Det var kanskje på tide at jeg tok en tur hit, smilte hun og mente hun var skikkelig heldig med været. - Det er skikkelig fint her. Felles arrangementKystdagen arrangeres for andre gang i sin nåværende form, og er et samarbeid mellom Vik brygge, Sørflatanger grendelag og Vik båtforening. ”Halve” bygda er på beina og gjør sin innsats som som parkeringsvakt, med matsalg, tombola, festvakter med mer.
Mange av de besøkende var fra andre deler av kommunen og fra hyttene rundt omkring, og alle var med å lage en trivelig stemning. Og at værgudene bestemte seg for at akkurat denne lørdagen skulle bli så fin var helt som fortjent.