Kystdagene på Vik pleier å samle mye folk, som her i 2019. Til helga er det igjen duket for de tradisjonsrike dagene på Vik.

Kystdagene på Vik er tilbake

Til helga er det klart for Kystdager på Vik, etter to års korona-pause.


– Vi gleder oss til å kunne arrangere noe igjen for bygda og folket, og vi håper at været blir rimelig greit, sier leder Iver Aune Krogstad i Sørflatanger grendelag.

Grendelaget er arrangør sammen med Vik båtforening og Vik Brygge. De satser på et tradisjonelt program, med lørdagen som den store markedsdagen.

Iver Aune Krogstad er glad for endelig å kunne arrangere Kystdager igjen, etter to år med avlysninger på grunn av korona.

Kystdagene starter med quiz på Vik brygge fredag kveld. Lørdag er det boder, underholdning, leiker, konkurranser og salg av grillet laks.

– Vi satser på en konkurranse ala 90-graderen fra Mesternes mester, der folk står lengst mulig inntil en vegg med 9o graders vinkel i knærne, sier Iver.

Dermed er det bare å legge seg i hardtrening om du vil bli Vik-mester i 90-graderen!

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.