Anna Bruheim har utviklet et knallhardt skudd, og hun laget mange av lørdagens mål for Flatanger.

Håndballjentene sliter i J16

Flatangers håndballjenter hoppet rett fra J14 til J16. Det ble tøft for jentene, soml lørdag gikk på sitt fjerde tap i sesongen.

Jentelaget har nå spilt fire kamper, og det er blitt fire tap. Lørdag tapte Flatanger 10-21 mot Inderøy i Flatangerhallen.

- Sesongen ser ut til å bli så tøff som forventet, sier trener Roger Havstein.

For de fleste av jentene på laget er 14-15 år gamle, men for at de eldste på 16 skulle kunne spille, ble laget meldt på J16 i stedet for J15. Dermed møter de også lag med eldre og mer rutinerte spillere.

Linde Bjørkås sto godt i Flatanger-målet. Dette skuddet gikk faktisk rett utenfor. Linde Bjørkås sto godt i Flatanger-målet. Dette skuddet gikk faktisk rett utenfor.

Lørdagens kamp startet egentlig svært bra. Flatanger og Inderøy vekslet på å holde ledelsen i første omgang, og de gikk til pause med stillingen 8-8. Blant storskytterne var Anna Bruheim, som har et usedvanlig hardt skudd.

I andre omgang raknet det. Inderøy fikk komme til i skuddposisjon, og selv om keeper Linde Bjørkås spilte en god kamp med mange flotte redninger, kunne hun ikke stoppe alt.

Flatanger-laget virket ikke helt på høyden lørdag. Det var unøyaktig pasningsspill og tekniske feil, og mange skudd som gikk utenfor eller som var lette å ta for Inderøys keeper.

Susanne Aune Edvardsen var en av Flatangers målscorere, men hadde dessverre ikke hell med dette skuddet. Susanne Aune Edvardsen var en av Flatangers målscorere.

Om det var savnet av en syk kaptein Henny Kløven Lein som gjorde utslag, er uvisst, men særlig i andre omgang var laget nesten ikke til å kjenne igjen fra fjorårets sesong.

Men den harde motstanden som laget nå møter i J16, må det nok legges inn et ekstra gir som Flatanger skal krabbe oppover på tabellen...