Siste
Aleksander Roel og Lucas Leander Haagensen sørget for 4-2 til Flatanger. Roel la ballen sikkert i mål etter et flott forarbeid av Haagensen.

Ellevill jubel for seier i kvartfinalen

Flatangers Aleksander Roel og Lucas Leander Haagensen jubler etter 4-2-målet over Levangerstudentene. Sluttresultatet ble 4-3 - og Flatanger er videre til semifinalen og nærmere KM-tittelen.

- De jobber knallhardt, og har en fantastisk lagmoral. De viser at dette betyr noe for dem, for kameratene, klubben og bygda, sier Thomas Dahle.

Flatangringen er trener for Trondheims-Ørn, men sammen med assistenttrener Per Inge Aagård, hadde han tatt turen til Vik for å lede Flatangers nyopprykkede herrelag gjennom kvartfinalen.

Og det ble et forrykende show på Vik stadion. Med en blaut og tung bane, og over 100 publikummere utstyrt med regnklær og paraplyer, ble det to spennende omganger.

Bløtt både på og utafor banen da Flatanger møtte Levangerstudentene...

Tok ledelsen
Flatanger tok tidlig ledelsen. Ola Kristian Dahle Høstland scoret etter sju minutter. Før ti minutter var gått, trillet Ole Kristoffer Fjeseth ballen i mål bak en liggende keeper ved 16-metersmerket.

Jubelen sto i taket, men kalddusjen kom etter bare seks minutter da Levangerstudentene reduserte til 2-1.

Keeperen rakk ikke å reagere da Andreas Krokstad Wold satte ballen i nettet.

Et kvarter senere satte Flatangers Andreas Krokstad Woll ballen i nettmaskene fra bare 2-3 meters hold, uten at keeper rakk å reagere.
Tøff 2.omgang
Med 3-1 til pause var stemninga god i Flatanger-leiren. Men det gikk ikke mange minuttene før Levangerstudentene reduserte til 3-2. Det hjalp lite at det var en flatangring på studentlaget, Thomas Einvik, som etter hva vi kunne se, var sist på ballen.

Aleksander Roel sørget for 4-2 ti minutter senere, etter et flott innspill fra unggutten Lucas Leander Haagensen. Nå trodde de fleste at seieren var sikret, men et kvarter før slutt ble det nok et mål til Levangerstudentene.

Dermed ble det noen svært spennende sluttminutter. Med enda en redusering, ville det blitt ekstraomganger og eventuelt straffekonkurranse på Vik stadion. Det gjaldt å holde på 4-3-ledelsen.

Studentene presset hardt, og det var til tider høy temperatur og tilløp til håndgemeng. Men dommeren var på plass og var raskt framme med det gule kortet.

Uten blant andre denne redninga av Flatangers keeper Håkon Lein Fuglår, kunne det gått mot ekstraomganger i kvartfinalen.

Flatangers keeper Håkon Lein Fulgår sto stødig i mål, og gjorde noen avgjørende redninger i de siste minuttene av kampen. Flatangerlaget holdt stand, og sluttresultatet ble 4-3.

Dermed er semifinalen sikret. Den vil gå mot enten Nidaros eller Selbu på Vik stadion søndag 22. oktober. Nidaros og Selbu spiller sin kvartfinale onsdag.
Tung bane
Et overlykkelig flatangerlag takket publikum for støtten etter kampen.

Laget takket publikum etter kampen.

- Det er artig at hele laget klare å yte, og at vi klarer å vinne mot kanskje det beste laget vi har møtt i år, sier Karl Ivar Dahle Høstland.

Han er stolt over laget, og sier det er en utrolig høy moral i gruppa. Med en regntung bane ble det en sliteseier for hjemmelaget.

- Dette er den tyngste fotballkampen jeg har spilt, sier Aleksander Roel, som sørget for det avgjørende 4-2-målet.
- En stor dag
Oppmann og primus motor, Håvard Angen Haarstadstrand, var selvsagt strålende fornøyd etter kampen.

- En stor dag for fotballen i Flatanger, og laget føyer seg inn i rekken av legender, sier han.

Oppmann Håvard Angen Haarstadstrand var kjempefornøyd med å få flatangringene og Trondheims-Ørn-trenerne Thomas Dahle og Per Inge Aagård til å lede laget.

Dette er første gang Flatanger spiller om kretsmesterskapstittelen i Trøndelag fotballkrets, og vi må helt tilbake til 1976 for å finne siste gang Flatanger ble kretsmester. Da hentet både 6.divisjonslaget og guttelaget heim trofeet.

Håvard Angen Haarstadstrand sier at dagens lag slutter aldri å imponere

- Jeg er rørt og stolt av denne gjengen. De har en egen vilje til å vinne jevne kamper. Vi har vinnerskaller som står fram og tar ansvar. I dag vant vi mot et meget godt lag, sier oppmannen, som berømmer lagmoralen, og publikum og sponsorer som støtter opp om laget.