Tora Dahle Aagård og bandet Tora slipper fredag en ny singel - en ny smakebit fra bandets andre album som er utsatt til høsten. (Pressefoto)

Tora med ny singel - nytt album til høsten

Bandet TORA slipper fredag singelen "Lately". Egentlig skulle bandet slippe et nytt album i slutten av mars i år, men det blir utsatt på grunn av koronapandemien.


- Dette er den ærligste sangen jeg noen gang har skrevet, sier Tora Dahle Aagård, frontfigur i Flatanger-bandet i en pressemelding.

- Den handler om det å innse sine feil, innse hva man har gitt slipp på – innse at man noen ganger kan være en idiot. Men den handler også om et ønske om å kunne begynne på nytt igjen, å bli den personen man ønsker å være. Den personen man en gang var, sier hun.

Tredje singel
«Lately» er tredje singel i rekken fra det kommende albumet. Tidligere i år har TORA sluppet singlene «Desire» og «Money».

Det nye albumet er bandets andre, og det kommer til høsten.

Høydepunktene har stått i kø for Tora og bandet. I fjor ble Tora invitert med som gjestemusiker på Trygve Skaugs Norgesturné, hun jammet med legender som Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist), Aaron Sterling (John Mayer) og Paul Gilbert (Mr Big), og toppet det hele da hun i november sto på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall på The Norwegian Blues Adventure.
Populær i Storbritannia
For TORA er svært populær blant britene: Fansen fikk virkelig øynene opp for den unge gitarvirtuosen da hun i 2018 skrev seg inn i historien som den første kvinnelige gitarist som signerte sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars.

I april skulle bandet etter planen på sin første UK-turné, men grunnet Covid 19-utbruddet er denne utsatt til senere i år.

Gjennom sin populære Instagram-profil, som følges av 125.000 fans, har Toranådd ut til folk i hele verden - blant dem Hollywood-stjernen Alec Baldwin, som har lagt sin elsk på Tora.