Jon-Erik Vollan blir leder av Inderøy utvikling, et næringsselskap med 73 medlemsbedrifter.

Flatangring ny sjef for Inderøy utvikling

Jon-Erik Vollan fra Flatanger starter som ny leder i Inderøy utvikling etter nyttår.


– Jeg gleder meg til å starte jobben i Inderøy utvikling, og ser på Inderøy som en interessant kommune å få arbeide med næringslivet i, sier Vollan i en pressemelding.

Han har arbeidet åtte år som seniorrådgiver innenfor entreprenørskap, nettverksbygging og næringsutvikling i tidligere Hordaland fylkeskommune. Han har erfaring fra arbeid med friluftsliv og naturbasert reiseliv, i tillegg til planlegging av næringsarealer.

Vollan har studert ved HiNT og Universitetet på Ås, og arbeider i dag som arealplanlegger i Indre Fosen kommune, og bor i Leksvik.

- Interessant stilling
- Hva får en flatangring til å søke seg jobb på Inderøya?
- Det er helt klart en interessant, utlyst stilling og med oppgaver som er relevant for min bakgrunn og erfaring. Inderøy fremstår som en næringsvennlig kommune og med flere spennende bedrifter og prosjekter. I tillegg har de nylig fått en pris for landets mest attraktiv sted på Straumen, sier Jon-Erik til Flatangernytt.

Familien flyttet til Leksvik for snart tre år siden, etter at kona fikk jobb som rektor. Men hun er fra Straumen og foreldrene bor der, så familien har tilknytning til Inderøy.
Bolig nr 2 i Flatanger
Tilknytninga til Flatanger er også stor for Jon-Erik Vollan, som har hatt mange turer heim siden han flyttet ut i 2009.

Profilbildet på Facebook er selvsagt tatt fra Storfjellet. Han vokste opp i Fløanskogen, rett ved foten av fjellet, og forteller at han faktisk ble født på aldersheimen.

Men tida får vise om det noen gang blir flytting tilbake til Flatanger.

- Vi har jo alltids vår bolig nr. 2 i Flatanger, der vi stortrives og tar turen til så ofte vi kan, sier han.

Styret og den nye daglige lederen i desembersola på Øyna, fra venstre: Kjerstin Heggdal Grimstad, Frode Sakshaug, Jon-Erik Vollan, John Martin Austad, AnneKathrine Oxaal og Per Reidar Næss. (Foto: Inderøy utvikling)
Lag- og nettverksbygger
Inderøy utvikling er glad for å ha fått Jon-Erik Vollan som ny leder, og de påpeker at han har ord på seg for å være en lag- og nettverksbygger.

– Jeg liker å snakke med folk, og ser fram til dialog med næringsliv og kommune. Det er viktig å forstå hvilke behov næringsliv og kommune faktisk har, sier Jon-Erik.

Han har fått med seg at det er skapt et godt fundament for videre arbeid med Inderøy utvikling, og nå blir en av hovedoppgavene å få med enda flere medlemsbedrifter. I dag har næringsselskapet 73 medlemsbedrifter, men målet er å doble antallet.

Den nye daglige lederen ser også fram til å samarbeide med både styret, medlemsbedriftene og tidligere daglig leder Paal Stavrum. Stavrum fortsetter i en liten stilling, med videre utvikling av den digitale satsinga til Inderøy Utvikling som hovedområde.