Brede Moe imponerte stort i kampen mot AC Milan, men nå må han kaste inn håndkledet for sesongen. (Foto: Kent Even Grundstad, Bodø/Glimt)

Brede Moe spiller mot AC Milan

Veien er lang fra Leirvika stadion til San Siro, AC Milans berømte stadion. Men torsdag kveld går Brede Moe fra Kvaløysæter ut på banen for å spille mot det italienske storlaget.


Som midtstopper på Bodø/Glimt var Brede Moe tiltenkt rollen som den som skulle stoppe Milans superspiss Zlatan Ibrahimovic.

Men torsdag ettermiddag kom nyheten om at Zlatan har testet positivt på covid-19. Han må derfor holde seg heime og se kampen fra sofakroken.

Brede Moe og co kan dermed få en lettere oppgave i europaligakampen, men uansett blir det et tøft oppgjør.

– Vi vet hva han er i stand til. Han har sine klare styrker, men også noen svakheter. Det er en stor og tung kar, og det er både en styrke og en svakhet. Jeg må utnytte at han har en tendens til å springe litt lite, men i boksen er han giftig som bare juling, sier Moe til Trønderavisa, før nyheten om at Zlatan var koronasmittet ble kjent.

Kampen mellom Bodø/Glimt og Milano starter kl. 20.30 og vises på direktesport.no og en del A-presseaviser tilknyttet kanalen. Der starter sendinga kl. 19.30.

Varm opp før kampen med å se Bodø/Glimts film fra treninga på San Siro: