Flatangringer med medlemskap i Coop, får nå utbetalt kjøpeutbytte og medlemsfordeler på til sammen 478.000 kroner.

Mer i kjøpeutbytte til flatangringer

Flatangringer mottok fredag til sammen 478.000 kroner i utbytte fra Coop Midt-Norge, som i år kan melde om rekordstort kjøpeutbytte på til sammen 311 millioner kroner.


– Vi er stolte over å kunne utbetale et rekordstort kjøpeutbytte på 311 millioner kroner til medlemmene våre. Kjøpeutbyttet ble økt fra 2 til 3 prosent fra 1. januar 2022, og styret har besluttet å videreføre dette høye nivået også for 2023, sier administrerende direktør Torbjørn Skei i Coop Midt-Norge i en pressemelding.

Kjøpeutbytte og medlemsfordeler utbetales basert på handelen til det enkelte medlemmet i fjor. Coop Midt-Norge er eide av 266.000 medlemmer.

Torbjørn Skei er fornøyd med å kunne dele ut rekordutbytte til medlemmene i år. (Foto: Eir-J. Bue)

Torbjørn Skei sier at en stor porsjon av pengene som deles ut i år, havner hos medlemmer i Flatanger.

– I år går 478.000 kroner inn på konto hos våre medlemmer i Flatanger. Coop er den norske dagligvarekjeden som er annerledes. Vi tror på deling med våre medlemmer og eiere i Trøndelag og på Helgeland. Hver og en har bidratt til at vi i år igjen kan betale ut et stort og godt kjøpeutbytte, sier Skei.

I fjor var samlet utbytte på 400.000 kroner, men da var kjøpeutbyttet én prosent lavere enn i 2022.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.