- Det er veldig artig å få en slik pris, sier daglig leder Per Anton Løfsnes i Bjørøya Fiskeoppdrett.

Innovasjonspris til Bjørøya

Bjørøya Fiskeoppdrett ble torsdag tildelt verdiskapingsprisen for 2014. - Kjempeartig, sier daglig leder Per Anton Løfsnes.


Han mottok prisen under en tilstelning i Steinkjer torsdag.

- Det er veldig artig å få en slik pris. Det er en anerkjennelse og en inspirasjon til videre satsing, sier Per Anton Løfsnes til Flatangernytt.

Dette er første gang Bjørøya Fiskeoppdrett får en pris, og Løfsnes syns det er artig at det de har gjort, blir lagt merke til.

Juryen begrunner tildelingen med at Bjørøya har vekst i omsetninga, at firmaet tar samfunnsansvar og bidrar til lokalsamfunnet, og at det ligger i forkant på å bekjempe sykdom.

Prisen består av et kunstverk av Annemari Sørøy og 50.000 kroner. Den deles ut av Innovasjon Norge, Sparebank1 SMN, NTE og Trønder-Avisa.

Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge var til stede, og konsernbanksjef Eli Arnstad overrakte prisen. Flatanger-ordfører Olav Jørgen Bjørkås var også til stede under prisutdelinga.

- For oss som bor i kommunen og kjenner dem er dette ingen stor overraskelse, men selvsagt er det stort at en Flatanger-bedrift vinner denne prisen, sier ordføreren ifølge Namdals-Avisa.