Hjertevarm gave til Frivilligsentralen

Gaven ble overrakt av Liv Vareide Lindseth på vegne av Sparebank SMN-gruppen. Det var hun som hadde nominert frivilligsentralen.

- Sparebank-konsernet har bestemt at 40 prosent av overskuddet skal tilbakeføres samfunnet. I 2020 er det satt av 100 millioner kroner for å hjelpe lokalsamfunn og frivillighet gjennom koronakrisen, sa Lindseth.

- Her er det hjertevarme
Hun jobber selv i Sparebank1 Regnskapshuset i Flatanger, og fortalt at de ansatte fikk beskjed om at de kunne nominere kandidater utfra målet om å spre hjertevarme nå før jul.

- Jeg nominerte Flatanger frivilligsentral, for her er det hjertevarme, sa Liv Vareide Lindseth.

Frivillligsentralen har en rekke tiltak alene eller i samarbeid med andre: Strikkekafé, datakurs for seniorer, språkkafé, servering av kaffe og vafler, varm lunsj en dag i uka og turer til forskjellige steder.

Mye av aktiviteten er i samarbeid med Røde kors, helselaget og idrettslaget. Frivilligsentralen driver også en bruktbutikk.
Romjulstreff
29. desember planlegger Frivilligsentralen i samarbeid med Flatanger Røde Kors et romsjulstreff. Da kommer pengegaven godt med. Begge salene er reservert, og da er det tillatt med inntil 50 personer.

- Vi håper spesielt å nå dem som er alene, og nå får vi råd til å bruke maxitaxi for å hente folk som trenger skyss, sier Eldri Sivertsen Trana, som takket for den overraskende gaven.

Saken fortsetter under annonsen.