Brede Moe imponerte stort i kampen mot AC Milan, men nå må han kaste inn håndkledet for sesongen. (Foto: Kent Even Grundstad, Bodø/Glimt)

Brede Moe opereres - ferdig med årets sesong

Brede Moe har lenge slitt med en vond hæl, og skal nå opereres. Dermed må flatangringen avslutte årets sesong, selv om Bodø/Glimt har flere kamper igjen å spille.


- Jeg hadde ikke noe valg. Jeg har tatt det med ro og hvilt så mye som mulig imellom kampene. Slik smertene er nå, kunne jeg hvilt i en måned uten å ha noen garanti for at ting ble bedre. Derfor er det best å gjennomføre operasjonen nå, sier Brede Moe til Avisa Nordland, gjengitt i Namdalsavisa.

Brede har ifølge avisa en sykdom som heter Haglunds hæl. De to siste sesongene har midtstopperen spilt med store smerter i hælen.

Selv om både han og klubben håpet å unngå operasjon, har de kommet til at det må til. Torsdag  blir han operert i Trondheim.

Håpet er at han med denne operasjonen nå, kan få startet opptrening før jul og at han kan få være med på oppkjøringa mot 2021-sesongen for Glimt.

Brede Moe har spilt en meget god sesong, og han omtales som en av landets beste midtstoppere. Særlig i kampen mot AC Milan imponerte han, og trener Kjetil Knutsen mener han i denne kampen beviste hvor god han er.

- Det han prestere i den kampen holdt et meget høyt nivå. Nå skal han få tid på seg til å bygge seg opp igjen, sier Glimt-treneren til Avisa Nordland.