De kan hjelpe deg med å realisere gode ideer, fra venstre Kristin Haanshuus fra Havbruksparken Midt-Norge, Andrea Nogva fra InnovArena, Benedicte Brubakken og Sølvi Nordin fra Blått Kompetansesenter, og Ragnhild Inderberg Vestrum fra MoreFish. (Foto: Lykt foto & film)

Skal ta gode ideer ett steg videre

Flere aktører på trøndelagskysten - blant dem Havbruksparken i Flatanger - går sammen for å realisere små og store ideer innenfor blå sektor.

– At vi er flere aktører langs Trøndelagskysten som jobber tett sammen for å bygge opp under nye innovasjoner og ideer, er veldig bra, sier daglig leder Andrea Nogva InnovArena i en pressemelding.

Målet for «Blå samhandlingsarena» er å utvikle og styrke innovasjonssamarbeidet mellom regionene i Trøndelag.

Kyst-samarbeid

Det består av Blått Kompetansesenter, Frøya/Trondheim, Morefish, Trondheim, InnovArena, Rørvik og Havbruksparken Midt-Norge, Flatanger.

- Vi ser virkelig fram til dette samarbeidet, som er helt i tråd med vår intensjon om å knytte idéer, spisskompetanse og praktiske verdiskapere tettere på hverandre, sier Andrea Nogva.

Tilbudet retter seg mot alle som har en forretningsidé, et utviklingsprosjekt, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte.

Det kan være alle typer forretningsmuligheter knyttet til blå industri, fra produksjon av yngel til servering på matfatet. 

Tverrfaglig team

De fire aktørene som nå utgjør "Blå samhandlingsarena, skal sammen med selskapet CoFounder i Trondheim gjennomføre KLP Trykktanken Hav.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Trykktanken er et akselerator-konsept der et tverrfaglig team med teknisk, kommersiell og finansiell kompetanse arbeider intensivt sammen for å videreutvikle en forretningsmulighet.

Programmet er egnet for ideer med utspring fra eksisterende virksomhet, gründerideer, FoU-prosjekter og ideer basert på et identifisert behov/problem. Ideen kan være helt i tidlig fase, eller mer modent – KLP Trykktanken vil uansett ta det ett steg videre, heter det i pressemeldingen.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.