Flatangerhallen

Få kommuner av Flatangers størrelse kan skilte med egen idrettshall. Når haglskurene går tett, kan unge og voksne trene uforstyrret i Flatangerhallen på Lauvsnes.

Helsetrøya treningsstudio holder til i Flatangerhallen, og Lars Haagensen er en av de mange medlemmene som trener der.

Den nye storstua ble åpnet 16. februar 2008, med hornmusikk, kunstneriske innslag og taler. Ordfører Reidar Lindseth mente at hallen ville styrke både bosetting og næringsliv.

Om noen på forhånd var skeptiske til om hallen skulle bli brukt, har ettertida vist at de i så fall tok grundig feil. Hver kveld er det full aktivitet i hallen, og det er kamp om treningstidene. Her er det allidrett for de minste og turn for de litt større. Det er også grupper for håndball, fotball, badminton, volleyball, stepp, zumba, aerobic og drill.

Som en følge at hallen åpner for å drive mange forskjellige idretter, ble Flatanger fotballklubb avløst av Flatanger Idrettslag, med undergrupper for ulike idretter.

Hallen har samme mål som en håndballbane, og er godt utstyrt. Den kan leies gratis så lenge det ikke drives virksomhet som gir inntekt. Helsetrøya treningsstudio holder også til i Flatangerhallen.

Mer info om fordeling av halltid og leie av hallen på kommunens hjemmeside.