- Vi håper noen får glede av dette, sier Stein Moe og Kristin Einvik, som har laget en musikalsk adventskalender med 24 julesanger.
Musikalsk adventskalender:

Luke 1

Kristin Einvik og Stein Moe er klar for en ny runde med musikalsk adventskalender. I dag kan du åpne første luke.


- Vi ønsker å skape litt julestemning. Samtidig håper vi å kunne samle inn penger til nytt piano i Vik kirke, sier Kristin Einvik.

Hun hadde ideen til en musikalsk adventskalender i fjor, da Norge var nedstengt og alt av konserter og opptredener var avlyst. Adventskalenderen ble svært populær.

- Folk har spurt om det ble adventskalender også i år, sier Kristin, som forteller at det blir gjenhør med noen av julesangene fra i fjor, men også en del nytt.

Stein Moe og Kristin Einvik presenterer en ny musikalsk adventskalender.

Denne gang bidrar flere aktører, blant andre Ellen Gisetstad med både musikk og komposisjon. Hun har skrevet melodi til "Hildurs julesang", med tekst av Hildur Sandø Aagård.

Hvilke andre aktører som bidrar, og hvilke musikkstykker som kommer - det får være en overraskelse. 

I dag kan du åpne første luke i adventskalenderen. Bak der ligger Trygve Hoffs Nordnorsk julesalme, som åpner kalenderen i år som i fjor.

God adventstid ønskes alle sammen.

Ønsker du å gi et bidrag til nytt piano i Vik kirke, kan det gis på Vipps nr. 138111.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.