Anne-Lise Viken og Morten Bitnes med en del av fangsten som kan brukes til menneskemat.

Lærte å lage mat av tang og tare

Skrevet av Ove Magne Ribsskog
24.06.2022 20:30

De jobber med livet i havet til daglig. Men hvordan de kan bruke tang og tare som mat, visste de ikke så mye om – før fredag.

I helga har Aqua Kompetanse AS samlet rundt halvparten sine 50 ansatte landet rundt til sosialt treff i Flatanger.

Abonner på Flatangernytt for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Hvis du tror du er abonnent, men ikke får tilgang - gå til Meny øverst til høyre og logg inn på nytt. Har du glemt passordet, kan du bestille nytt der. Får du problemer, ta kontakt!

Er du ikke abonnent - få full tilgang til områdets mest hardtsatsende nettavis for nyheter,
reportasjer, videoer og meninger. Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Flatanger, Statland og Seter!

Nå kampanje: Få Flatangernytt for 4 kr for den første måneden!

Kun 99 kr/mnd eller kun kr 69 kr/mnd for studenter – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

OBS: Husk å velge korrekt kampanje før du tegner abonnement!

Ha kodebrikke eller mobiltelefon klar hvis ditt kort trenger det for at bestillingen kan fullføres.

 

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement