- Velkommen til romsjulstreff, sier fra venstre: Eldri Sivertsen Trana, Lovise Angen, Bente Havstein, Per Bårdsen, Lina Peggy Lauvsnes, Liv Vareide Lindseth og Birgit Sørum.

Inviterer til juletreff i romjula

Frivilligsentralen og Røde Kors omsorg inviterer til juletreff på Lauvsnes 5. juledag, tirsdag 29. desember. De håper å nå spesielt dem som ikke har så mange andre rundt seg i julehøytida.


- Vi har nå fått tillatelse til å arrangere juletreff for inntil 30 gjester. Men alle må være påmeldt på forhånd, sier leder Per Bårdsen i Flatanger Røde Kors omsorg.

Både Røde Kors og Frivilligsentralen ser at mange har hatt ei tøff tid siden koronaen gjorde at mange tiltak og arrangement ble stengt ned i vår.

 

Til glede for folk

- Vi ønsker å nå mennesker med behov for å møte andre, og vi ønsker å forebygge ensomhet. Det viktigste er å få til et arrangement som kan være til glede for folk, sier Bårdsen.

- Mange sitter for seg selv og har hatt ei vanskelig tid. Vi håper å spre hjertevarme, og at de som sitter alene uten så mye besøk, kan få treffe noen, sier Liv Vareide Lindseth i Røde Kors.

- Men er det sånn at folk må føle seg ensomme for å melde seg på?
- Nei, for all del, sier Per Bårdsen, som sier at alle som har lyst til å delta på et sånt treff, kan melde seg på.

Smittevernreglene setter sine begrensninger for et slikt arrangement. Det blir ikke en tradisjonell juletrefest med gange rundt juletreet og allsang. Men det blir enkel servering ved bordene, og litt underholdning.

 

Påmelding nødvendig

Juletreffet ble annonsert i Hør Her, og fem personer har meldt seg på. Det betyr at det er rom for 25 til.

- Det blir ikke mulig å melde seg på etter at fristen er ute. De som ikke er påmeldt, får dessverre ikke komme, sier Per Bårdsen.

Hvis noen trenger skyss, kan de ta kontakt med Eldri Sivertsen Trana på Frivilligsentralen, tlf. 476 29695.

Påmelding kan skje til samme telefon, eller til Per Bårdsen, tlf. 911 40 929.

NB: Frist for påmelding er satt til 21. desember.