Se videointervju med Brede Moe etter seieren over Tromsø. (Video: Bodø/Glimt)

Halvfornøyd Brede Moe etter første seier

Skrevet av Ove Magne Ribsskog
12.05.2021 12:13 - OPPDATERT 13.05.2021 08:30

Flatangringen Brede Moe var bare sånn halvveis fornøyd etter 3-0-seieren over Tromsø søndag. I kveld, onsdag, er det ny kamp - borte mot Kristiansund.

- Det er en variabel prestasjon av oss. Resultatet er bra, men prestasjonen er ikke top notch, sier Moe i et intervju med Glimt-tv. (Se hele intervjuet over, gjengitt med tillatelse).

Brede Moe har vært ute etter en operasjon i hælen i fjor høst, men er nå tilbake for fullt og spilte sin første elitekamp søndag. 

-  Tromsø er ekle å møte og vi løser det ikke hundre prosent. Vi har absolutt mer å gå på, men jeg skal ikke klage. Det er seriepremiere og vi får en 3-0-seier mot erkerivalen, sier han.

Onsdag kveld møter Bodø/Glimt Kristiansund, og trener Kjetil Knutsen ser flere ting laget må endre på:

– Når vi er gode mot Tromsø, så er vi gode. Både på målene og et par angrep der vi gjør det vi skal er vi veldig gode, men vi sliter litt med å treffe i presset vårt i første omgang. Vi er for unøyaktige med ball og for lite fremoverrettet i ulike faser av spillet, sier Knutsen til glimt.no.

Brede Moe spilte sin første eliteseriekamp søndag, etter å ha vært ute på grunn av en operasjon. (Foto: Kent Even Grundstad/Glimt)

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.