Flatanger takker supporterne etter seieren over Byåsen 2, en kamp som ble spilt mens snøen lavet ned. Foto: Kristian Dahle Klocke
INNLEGG

Fotballen tar ikke påskefri

Flatanger debuterte i 4.divisjon med et fyrverkeri av en førsteomgang. Seieren over Byåsen 2 smakte godt.


 

INNLEGG:
Dette er et innlegg som gir uttrykk for artikkelforfatterens synspunkter.

----------

Byåsen var blant de beste hjemmelagene i fjor, med blant annet seier 3-0 over Verdal  og 5-2 over Namsos. 

Søndag reiser vi til Bangsund for å gjennomføre to treningsøkter, eller trening og kamp mot Bangsund. Her er det 21 påmeldte.

Mandag drar rekruttlaget til Spillum, der de spiller seriekamp kl.16.00. Merk tidspunktet. Lagene er enige om å spille tidligere enn terminfestet. Det er 24 påmeldte her, så der må vi ta ut en tropp. 

Lørdag 23. april spiller Flatanger neste kamp i 4.divisjon. Motstander er NTNUI som rykket ned fra 3.divisjon. De topper tabellen, mens Flatanger ligger på 3.plass. Kampen går på Koteng Arena på Lade kl. 16.00.

Adresseavisen har varslet sin ankomst. De ønsker å lage en reportasje om Flatangers supportere, som følger laget på bortekamper. De skal gi ut et magasin om breddefotballen i Trøndelag, og grunnet deadline rekker de ikke å få med seg første seriekamp på Vik. De har derfor valgt toppoppgjøret mot NTNUI. For alle oss som nedlegger mye tid på fotballen, er det artig at interessen rundt laget blir lagt merke til. 

Da håper vi at så mange som mulig legger turen til Koteng Arena, og setter sitt preg på bartebyen. Vi vet at Ultras mobiliserer, og vi oppfordrer alle utflyttede flatangringer og alle andre som har et hjerte for Flatanger til å ta turen til denne kampen. La oss sammen skape en flott ramme rundt kampen, og hjelpe våre gode gutter til å fylle bagasjen med tre poeng. 

På vegne av alle fotballspillerne og lagledere i Flatanger IL ønsker vi dere alle en riktig flott påske. 

Av Håvard Angen Haarstadstrand 
Oppmann Flatanger IL Fotball 

 

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.