Brødrene Sander, Dennis og Viktor koste seg i bassenget.

Familiebadinga har åpnet

Skrevet av Ove Magne Ribsskog
03.02.2021 10:23 - OPPDATERT 04.02.2021 10:02

Familiebadinga har startet igjen, etter å ha vært stengt på grunn av korona.

Familiebadinga er nå lagt til torsdager, og forrige torsdag var det bare sju-åtte barn og unge som benyttet tilbudet.

- Kom og bad. Her er det plass for flere, sier badevakt Ketil Hanssen i Flatanger dykkerklubb, som sammen med 9. klasse har ansvar for badinga.

Han forteller at før jul var det pluss minus 10 deltakere på de to tidspunktene. Første pulje er barn opp til og med 4. klasse. Andre pulje er fra 5. klasse og oppover - og voksne.

- Vi vasker ned overflatene i dusj og garderobe før første bading og mellom første og andre bading, sier Ketil.

Ketil Hanssen oppfordrer folk til å benytte tilbudet om familiebading.

På grunn av smittevernreglene er det tillatt med maks 12 personer i bassenget samtidig. Det betyr at 24 personer kan benytte tilbudet til sammen på en kveld.

- Det er viktig å ha et tilbud som ungene kan bruke. Her får de leike friere enn på skolen, og noen ganger har vi organisert litt leik også, sier han.

9. klassen har påtatt seg å selge billetter, kaffe og saft til de besøkende, og de får et fast beløp pr kveld for jobben.

- De har ikke fått lov til å selge vafler, slik de gjorde tidligere. Dermed blir det litt kjedeligere for ungene, og de får ingen inntekt på salg som før, sier Ketil Hanssen.

[annonse]
Torsdag er det altså klart for familiebading på nytt. Badinga for de yngste starter kl. 17.00, og for de eldste kl. 18.30.Ayla-Leonora Aune og Magnus Tyldum Ribsskog i 9. klasse solgte billetter, kaffe og saft under familiebadinga.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.