Thomas Dahle gir seg i Trondheims-Ørn

Thomas Dahle slutter som hovedtrener i Trondheims-Ørn. Flatangringen går tilbake til jobben ved St.Olavs Hospital.

– Jeg har hatt permisjon fra min sivile jobb i St.Olav de to siste årene og da det ikke var mulig å få forlenget den permisjonen måtte jeg enten si opp den eller starte opp i 100 prosent stilling. Når vi i tillegg venter familieforøkelse til sommeren gjorde en helhetsvurdering at valget falt på å takke nei til å fortsette som hovedtrener i Ørn, sier Thomas Dahle til Trønder-Avisa.

Han førte laget fram til cupfinalen, der Trondheims-Ørn måtte se seg slått av Lillestrøm. Etter kampen fortalte samboer og kaptein på laget, Solfrid Andersen Dahle, at hun var gravid. Paret venter sitt andre barn.

Thomas overtok som hovedtrener i 2011, og har en lang karriere bak seg som både trener og spiller. Han startet i Flatanger, spilte på Namsos, Steinkjer og Strindheim i 1.divisjon. Han var også spillende trener i Stjørdals-Blink før han ble ansatt som trener for kvinnelaget Trondheims-Ørn.