Petrabakkan er uten vann søndag kveld. Feilen vil bli reparert mandag. (Arkivfoto)

Vanntrøbbel på både Lauvsnes og Vik

En større vannlekkasje på Bakken gjør at vannet til Petrabakkan er avstengt. På Kvaløyseter er vannet avstengt for området rundt Holmen kystcamping.


Begge vannverkene på Lauvsnes og Vik melder søndag kveld på sine Facebook-grupper at de har problemer med lekkasjer.

I 20.30-tida meldte Lauvsnes vannverk om en større lekkasje på Bakkan. En time senere melder vannverket at lekkasjen er funnet, og at ledningen til Petrabakkan er avstengt.

Feilen bli utbedret mandag, og berørte abonnenter er varslet.

Vik og Kvaløyseter vannverk melder søndag kveld om en lekkasje i en sjøledning, og at vannet er avstengt til Holmen Kystcamping.

Kvaløyseter forsynes med vann fra Lauvsnes, mens Vik har overflatevann.

Arbeidet med å reparere feilen vil starte mandag morgen klokka 08.00, og det kan bli stopp i vanntilførselen fra kl. 12.00 i forbindelse med dette arbeidet.

«Årsaken til at vi nå kjører overflatevann, skyldes redusert kapasitet fra Lauvsnes. Det er funnet en stor lekkasje der nå, som blir tatt i morgen. Våre egne reservoarer tømmes relativt raskt ved store lekkasjer. Det skjedde nå, samtidig som det er en stor lekkasje på Lauvsnes,» skriver vannverket på sin Facebook-side.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.