Tora med konsert i Namsos og ny singel

Tora Dahle Aagård skal søndag spille med Namdal storband. Hun skal ut på juleturné med Adam Douglas, og om ei uke slipper hun og bandet en ny singel - "Boy".


Singelen slippes 29. oktober, og blir en smakebit fra Toras tredje album som kommer neste år.

- Denne låta er et spark til alle som trodde jeg aldri ville klare å nå drømmene mine. Den er en hyllest til alle sterke kvinner som har stått opp for hva de mener og tror på, som ikke lar seg tråkke på. Den er ærlig og provoserende – litt som meg, sier Tora i en pressemelding.

Tora Dahle Aagård og bandet har hatt en svært travel konsertsommer, og har spilt på både Kongsberg Jazzfestival, Notodden Blues, Steinkjerfestivalen, Oslo Pride og Moldejazz.

Singelen "Boy" er nummer to i rekken. "Waste of a Pretty Face" kom i mai, og blir også med på albumet.

Søndag spiller Tora Dahle Aagård sammen med Namdal Storband i Kulturhuset i Namsos. Trompetist og jazzmusiker Sturla Hauge Nilsen har arrangert noen av Toras låter for storband, og Namdal storband lover en unik musikalsk opplevelse.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.