«Dette er et herlig påskebilde som viser at Flatanger har mye mer enn fjord og sjø å by på i påsken,» skriver juryleder Hans Arne Vedlog. (Foto: Simon Wiborg)

Simon til topps med dette påskebildet

Simon Wiborg går til topps i Flatangernytts uhøytidelige konkurranse om det beste påskebildet.


Vi har hentet inn ekspertise for å vurdere de innsendte bildene. Dagbladfotograf Hans Arne Vedlog har vært jury.

Han har selv vunnet flere priser, blant annet «Årets bilde» arrangert av Pressefotografens klubb. Vedlog er opprinnelig fra Namsos, og er blitt flatangerpatriot etter å ha kjøpt hus på Lauvsnes.

Flatanger har hvite vidder

Han skriver følgende om vinnerbildet:

«Dette er et herlig påskebilde som viser at Flatanger har mye mer enn fjord og sjø å by på i påsken. Flatanger har også hvite vidder med fenomenale skimuligheter. Her er skituren fanget i strålende sol fra blå himmel. Bildet gir meg lyst til å ta den samme turen. Gratulerer til Simon Wiborg med vinnerbildet.» 

Simon Wiborg anbefaler turen til Jøssundvarden. (Foto: Privat)Turen anbefales

– Dette var gøy. Tusen takk, sier Simon Wiborg.

Bildet ble tatt i påska da han og onkelen Dag Erling Lein gikk på ski til Jøssundvarden.

– Bildene fra turen viser ikke helt hvor fint det faktisk var opp til Jøssundvarden den dagen. Denne turen kan virkelig anbefales, sier Simon Wiborg, som får en Flatangernytt-kopp i premie.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.