Inntil videre har de bare åpent på to av verandaene og området der baren er. (Til venstre: Monica Rakvåg, datteren Synne Rakvåg Vesterdal og Geir Håvard Korsnes.) (Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

Puben på Fossekailn åpnet onsdag

Puben på Fossekailn på Statland åpnet onsdag, og mange var innom de første timene.

Monica Rakvåg og Geir Håvard Korsnes har overtatt Fossekailn på Statland, og satser i første omgang på pubdrift.

– Det vi har å tilby nå, er øl, vin og drinker. Etter hvert vil det komme en is-disk for de minste. Så får vi se om det kommer noen muligheter til å kjøpe litt enkel mat, sier Geir Håvard Korsnes.

Han kan fortelle at hele familien kommer til å hjelpe, både barn og kjærester. De håper å finne en driver etter hvert, og sier at de også kommer til å hjelpe til.

Geir Håvard forteller at de har fått god respons både fra fastboende og hytteeiere, og han tror dette kommer til å gå bra. Inntil videre kommer de til å markedsføre seg på sosiale medier.

De kommer til å åpne verandaen nede også, men før det skjer må de gi den ett strøk maling(Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

 

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.