- Vi har fortsatt ledige plasser, sier Beate Ramberg Myren i grendelaget, som ønsker velkommen til førjulskafé i grendehuset på Utvorda.

Ledige plasser på Utvordas førjulskafé

Den tradisjonsrike førjulskafeen i Utvorda grendelag blir arrangert som planlagt lørdag, og det er fortsatt ledige plasser.

- Vi på Utvorda har hatt en tradisjon for førjulskafé i mange år. De siste årene har ungdommen fra Flatanger og Namdalseid bidratt til å skape veldig god julestemning, sier leder Beate Ramberg Myren i Utvorda og Sitter grendelag.

Det var ei stund uklart om førjulskafeen kunne arrangeres på grunn av de nye smittevernreglene.

Maks 50 deltakere

Men grendelaget har fått klarsignal fra kommuneoverlegen. Så lenge de holder seg under 50 deltakere og har påmelding, kan førjulskafeen arrangeres som planlagt.

- Vi tar smittevern seriøst, og oppfordrer alle til å melde seg på da vi har ledige plasser, sier Beate Ramberg Myren.

Musikalske innslag

Hun forteller at det er en enestående gjeng med ungdommer med felles interesse for sang og musikk, som skal opptre på førjulskafeen.

Se video fra prøvene før lørdagens forestilling:

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Jonas Finnanger, Ingveig Gevik, Emma Kaldahl, Nina Bendiksen, Håkon Kaldahl, Lisbeth Finnanger, Martin og William Oksdøl og Ida Myren stiller på scenen.

- Dette er med på å skape samhold og bolyst i grenda. Grendelaget som står for arrangementet, serverer grøt og en stor marsipankake. Åresalg blir det også med flotte premier sponset av næringslivet, sier hun, og ønsker alle hjertelig velkommen til å melde seg på.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.