For andre år på rad lyser juletreet på Storfjellet. (Foto: Siri-Mette Røstvoll)

Juletreet tent på Storfjellet

Juletreet på Storfjellet ble tent første søndag i advent, og rundt om i Flatanger er det flere juletrær som lyser opp i adventstida.

Storfjellets venner står bak juletretenninga på Storfjellet, og inviterte også til gløgg og pepperkaker. I 9 minusgrader var det få som tok turen opp på fjellet, men treet ble tent og det ble servering for dem som tok turen opp.

Maren Grønnerøe Sæther, Mikael Løfsnæs Haagensen og Albert varmer seg på bålpanna etter å ha tatt turen opp på Storfjellet for å være med på juletretenninga. (Foto: Siri-Mette Røstvoll)

På Utvorda var det julelystenning og fakkeltog fra Paviljongen til grendehuset første søndag i advent. I grendehuset var det underholdning og det ble servert blant annet gløgg og pepperkaker.

Juletreet i Trefjorden var på plass første søndag i advent, og flere steder rundt om i bygda er det tent juletre som lyser opp i den mørke adventstida.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.