"Jeg har hørt ganske mange si til meg at de har fulgt med på Flatangernytt, men e har ikke kjøpt abonnement ennå. NÅ er det viktig at dere gjør alvor av det," skriver styreleder Arve Løberg i Flatanger Media i denne kronikken.
KRONIKK

Flatangernytt trenger DEG og dine venner!

Uten Flatangernytt ville du ikke kunne følge med utdelingen av kulturprisen til Øyvind Mårvik direkte. Uten Flatangernytt kunne du ikke fulgt med direkte når Flatangers fotballstolthet vant tre fortjente poeng på Frosta. Uten Flatangernytt hadde du ikke fått med deg debatten om ny veg mellom Sitter og Lauvsnes. Argumentene både for og imot.


---------------

KRONIKK: Dette er en kronikk som gir uttrykk for skribentens synspunkter.

---------------

Slik kunne jeg fortsette å ramse opp de sakene som Flatangernytt og ingen andre dekker. Sakene som opptar lokalsamfunnet og som ingen andre medier dekker.

Derfor er det viktig å ha Flatangernytt. Det er det mange med hjerte for Flatanger som mener. Etter mindre enn ett år som betalt nettavis har vi 680 abonnenter. Det betyr at vi har en husstandsdekning i Flatanger på 136 prosent.

Men skal Flatangernytt kunne overleve på sikt trenger vi noen flere abonnenter. Vi er ikke langt unna å kunne motta statlig pressestøtte. Det vil bety at økonomien til lokalavisa blir betydelig bedre og det betyr at vi kan satse ytterligere redaksjonelle ressurser på å fortelle flere gode historier om det som skjer i Flatanger. Og det som skjer med flatangringer utenfor kommunen.

Vi trenger en skikkelig dugnad de neste månedene for å få opp abonnementstallet. Vi har allerede bedt næringslivet i Flatanger om hjelp. Nå ber vi dere som er våre trofaste lesere om hjelp: Har du en tante på Steinkjer, eller en bror i Namsos eller en gammelonkel i Bærum? Sørg for at de bestiller abonnement på Flatangernytt. Og det så fort som mulig.

Jeg har hørt ganske mange si til meg at de har fulgt med på Flatangernytt, men e har ikke kjøpt abonnement ennå. NÅ er det viktig at dere gjør alvor av det. NÅ trenger vi alle nye abonnenter vi kan få slik at vi kan ha sjanse til å nå minimumstallet for å få statlig pressestøtte.

Får vi det ikke for 2021 så vil «inngangsfarten» inn i 2022 være så bra at vi vil oppnå nødvendig tall for å få statsstøtte neste år. Og det første året er faktisk utbetalingen av statlig støtte til denne type avis på mer enn en million kroner.

Det skjer mye spennende og positivt i Flatanger. Det er viktig å ha en egen avis som har hjerte for det som skjer her. Ei avis som følger opp små og store saker. Noen ganger med et kritisk falkeblikk og andre ganger med å være hjertelig tilstede.

Velkommen inn i Flatangernytt-familien!

 

Arve Løberg

Styreleder Flatanger Media AS

 

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.