- Vi er godt på vei mot målet om tusen abonnenter, sier redaktør Ove Magne Ribsskog - her fotografert i Flatangers skjærgård med Villa i bakgrunnen. (Foto: Magnus Tyldum Ribsskog)

Flatangernytt til tusen!

Skrevet av Hilde Tyldum Stordahl
28.01.2021 00:29 - OPPDATERT 28.01.2021 15:51

I skrivende stund har Flatangernytt hele 490 abonnenter. Den som blir nummer 501, gjør vi litt ekstra stas på.

Flatanger har nemlig 501 husstander. – Når vi får 501 abonnenter, har vi det som kalles full husstandsdekning. Det er det ikke mange aviser i Norge som har, sier redaktør Ove Magne Ribsskog.

Siden «nye» Flatangernytt startet 18. desember, har det kommet en jevn strøm av faste lesere. Med i snitt to nye saker hver dag etter jul, er håpet å nå ut til stadig nye lesere som vil følge med på hva som skjer i kommunen.

Målet er pressestøtte
- Vi trenger en god del flere abonnenter for å oppnå statsstøtte i 2022, og vi sikter mot tusen. En økning er viktig for den videre drifta. Vi har godt håp om å oppnå statsstøtte, sier Ribsskog.

Det vil legge grunnlaget for en videre solid drift av lokalavisa.

Alle som føler en tilknytning til kommunen, er velkommen til å bli faste lesere.

Verv en venn!
– Vi har mange både fastboende, utflyttere, hytteeiere og andre som abonnenter allerede. Det er viktig at våre faste lesere sprer ordet og bidrar til at flere får vite at vi finnes - og kanskje gir det oss enda flere abonnenter.

Onsdag fylte avisa ni år. Målet er at tiårsdagen kan feires med en stor markering av en solid, liten kvalitetsavis som er førstevalget for alle med hjertet i Flatanger.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.