Trine Indermo fikk blomster som abonnent nr 501 - og den som gjorde at Flatangernytt oppnådde full husstandsdekning etter bare to måneder. Blomsten ble overrakt av redaktør Ove Magne Ribsskog (Foto: Lucas Alexander Indermo Sivertsen)

Flatangernytt-abonnent nr 501

Skrevet av Hilde Tyldum Stordahl
02.03.2021 10:45 - OPPDATERT 03.03.2021 08:23

Trine Indermo ble abonnent nummer 501 i Flatangernytt. Dermed har nettavisa like mange abonnenter som det er husstander i Flatanger.

- På en liten plass er det ingen selvfølge å ha en egen nettavis. Den er viktig for innbyggerne, og bygda framstår litt mer stødig og sterk når den har egen avis, sier Trine Indermo.

Hun har vært fast leser siden hun flyttet til Flatanger i 2014. Da avisa gikk over til å bli abonnementsavis rett før jul, var hun ikke i tvil om at hun ville tegne abonnement.

- Det er viktig å støtte opp om det som skjer her, sier hun.

Sjeldent med full husstandsdekning

For Flatangernytt er det første delmålet nådd. Etter bare to måneder som abonnementsavis, har nettavisa full husstandsdekning i Flatanger.

- Det er ganske unikt i avisverden, og vi er glade for den positive mottakelsen vi har fått, sier redaktør Ove Magne Ribsskog.

Fra før vet han at også mange utenfor Flatanger vil følge med på det som skjer i kommunen og området rundt. Derfor er mange av abonnentene utflytta flatangringer eller hyttefolk.

Utvidet dekningsområdet

- Dessuten har vi utvidet dekningsområdet til å omfatte Statland, Tøtdal og Seter - et område som geografisk sett hører sammen. Vi håper det også resulterer i at vi får abonnenter fra disse områdene, sier Ribsskog.

[annonse]
Flatangernytt fikk inn flere eiere og mer kapital før jul, slik at det kan satses for fullt i 2021 med mål om å oppnå pressestøtte fra 2022. Det vil sikre videre drift. Men for å nå det målet, må avisa ha enda flere abonnenter.

- Vi har satt oss et mål om 1000 abonnenter, og håper det skal være mulig. Men da er det viktig at enda flere blir abonnenter. De beste ambassadørene er dagens lesere. Om de kan framsnakke avisa og verve flere abonnenter, er det til stor hjelp, sier Ove Magne Ribsskog.

Avisa skal utvikles videre, og snart er en egen familieseksjon klar der alle kan sende inn gratulasjoner og hilsninger. Det kommer også innlegg fra skribenter som er spurt om å bidra, og det er selvsagt ønskelig at alle som vil, bidrar med innlegg og sender bilder fra store og små hendelser.

Lucas Alexander (11) liker å følge med på nyhetene på Flatangernytt, og Trine har fast prosedyre hver morgen der hun sjekker Flatangernytt.

Liker nyheter

Trine Indermo og sønnen Lucas Alexander Indermo Sivertsen (11) er faste lesere.

- Jeg leser nyheter. Og så fulgte jeg med på adventskalenderen før jul, med julesanger på trompet og orgel. Det var fint, sier Lucas.

- Hvilke ønsker har dere for avisa?
- At dere fortsetter å gjøre et sånt godt arbeid som dere har gjort til nå. Jeg oppfordrer alle til å bli abonnent. Det er ikke dyrt, og da får folk til å følge med på det som skjer, sier Trine Indermo.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.