Fakkeltoget til minne om Per Anton viser hvilken stor betydning han hadde for vårt lokalsamfunn. (Foto: Jens Martin Olsen)

En takk fra Storfjellets Venner

Skrevet av Storfjellets venner
16.02.2021 15:12

I forbindelse med Per Antons bortgang, ønsker vi å rette en stor takk for hans engasjement for Storfjellet og spesielt for lys-prosjektet.

Per Anton var den største pådriveren for å få lys-prosjektet i havn. Uten hans engasjement hadde ikke prosjektet vært gjennomførbart.

Prosjektet ble vedtatt 18. juni 2020 og gjennomført ved dugnad i ca. 3 måneder høsten 2020. Målet var at prosjektet skulle være ferdig 1. søndag i advent med tenning av juletre på toppen av fjellet.

Vi var alle stolte over prosjektet da Per Anton tente julelysene 1. søndag i advent. Etter Per Antons ønske vil dette bli en årlig tradisjon.

Per Anton var generelt veldig opptatt av bolyst og trivsel. Storfjellet var et av mange prosjekt til glede for oss alle.

Lys-prosjektet har ført til stor økning i antall turer; en 3-dobling i januar 2021 i forhold til tidligere år.

Vi ønsker å takke den nærmeste familie for at de valgte å gi minnegaver til Storfjellets Venner. Dette gir en stor trygghet for videre drift og vedlikehold av lysanlegget og turstien.

I samråd med familien ble det gjennomført fakkeltog opp Storfjellet til minne om Per Anton. Oppmøtet viser hvilken stor betydning Per Anton hadde for vårt lokalsamfunn.

Vi lyser fred over Per Antons minne.

Storfjellets Venner
Styret v/Siri-Mette, Jack, Annelise, Helge og Grete

[annonse]

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.