Brede Moe i intervju med sin egen klubb, FK Bodø/Glimt. (Gjengitt med tillatelse)

Brede Moe klar for tre nye år i Glimt

Brede Moe har forlenget kontrakten med Bodø/Glimt med tre nye år. Flatangringen ser ingen grunn til å bytte klubb.

– Jeg tror ikke det er så lett å finne noe som er sportslig bedre enn Glimt for meg. Familien veier tungt oppi dette også. De trives her, så det er ikke bare å hoppe på et utenlandstilbud for meg, sier Brede Moe til Glimt.no.

(Se hele intervjuet i videoruta over, gjengitt med tillatelse fra Bodø/Glimt)

Det sportslige tilbudet han får i Bodø-klubben er en av grunnene til at han fortsatt befinner seg i Bodø, til tross for at mange mener at han er klar for enda større oppgaver.

– Glimt mer enn bra nok

– Hva mener du med at det er vanskelig å finne noe bedre?

– Det handler om at jeg har blitt 30 år. Det er urealistisk å tro at jeg skal gå ut å finne en ny klubb på samme nivå som Glimt. Glimt er mer enn bra nok for meg, sier han, sier han til Glimt.no

Brede Moe signerte kontrakten på spillerhotellet i Spania. (Foto: Bodø/Glimt)

Søndag ettermiddag ble det klart at Brede Moe forlenger avtalen for nye tre år. Han var blid som ei sol da han møtte pressen utenfor spillerhotellet i Spania, der laget lader opp foran returkampen mot AZ Alkmaar torsdag.

Midtstopper-kjempen kom til Bodø/Glimt på utlån fra Rosenborg, og har nå spilt for Glimt siden 2014. Den nye kontrakten løper ut 2024, etter at en tidligere kontakt ble forlenget.

[annonse]
– Det kjennes bra. Det var et enkelt valg til slutt, sier han til glimt.no rett etter at kontrakten var signert. 

– Motiverende

Brede Moe sier at det er veldig motiverende å være i Glimt, og han og familien har funnet seg godt til rette i Bodø. Derfor var det et enkelt valg å forlenge avtalen, som gjør at han nå vil få 11 sesonger i Glimt.

– Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli ti år i Bodø, men man vet aldri hva som skjer i fotball. Jeg har trivdes fra første sekund, så å forlenge kontrakten var ikke noe å tenke på. 

Han sier at det har vært en spesiell sesongoppkjøring for Glimt, med tellende kamper allerede i februar.

– Det er en kjempegulrot med Europa. Vi er fortsatt i en veldig spennende periode i Conference League. I tillegg kommer det en Champions League-kvalifisering som jeg gleder meg til. Jeg har litt revansjelyst fra i fjor, sier han til Glimt.no

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.