Noe av gresset har visnet, men det er blitt sådd over de brune flekkene. Nå mangles det bare oppmerking, så er den klar til bruk. (Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

Vikbanen åpnes med kamp mot Steinkjer

Den nye Vikbanen åpnes søndag 31. juli med treningskamp mot Steinkjer.

Etter at Vikbanen er fullstendig rehabilitert og ny gressmatte har fått satt seg, er det klart for offisiell åpning.

Med selveste 4.divisjonslaget Steinkjer FK som motstandere, vil Flatangers 5.divisjonslag virkelig få testet formen.

Det har vært få treninger etter at breddeidretten for voksne kom i gang igjen. Håvard Angen Haarstadstrand forteller at mange av spillerne har gått i feriemodus, og at det kan være vanskelig å få samlet alle.

Fotball er en av idrettene der det er minst mulig kontakt. Både før og etter Håvards demonstrasjons foran stortinget, var det mange som viste sin støtte til saken. (Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

– Vi har alt hatt to treningskamp, én mot Vinne der hvor vi vant fem- én. Og den andre mot Inderøy som vi vant syv - én,  sier Haarstadstrand.

I starten av juni sto Haarstadstrand på Eidsvollsplass i Oslo, for å markere at det var på tide å åpne breddefotballen for spillere fra 20 år og oppover.

Her utrykte han også sin bekymring for at spillerstoppen for voksne kunne forårsake framtidige skader på spillerne, noe spiller Ola Kristian Dahle Høstland sier seg enig i.

Her stilte Håvard Angen Haarstadstrand i Flatangers klubbdrakt foran Stortinget, til markeringen om å få åpnet for breddeidrett igjen. (Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

– Folk bor jo land og strand, så vi har enda ikke samlet hele laget. Så det blir litt stykkevis, men vi spiller jo fordi det er morsomt å spille for folket i Flatanger. Det er morsomt å møtes, fordi vi er en god gjeng og gode venner, forteller Ola.

[annonse]
Det er ikke lenge igjen til neste treningskamp, men laget har møttes på Leirvika stadion på Kvaløyseter for å trene. 

– Vi ønsker Steinkjer velkommen, sier Håvard.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.