ANNONSE:

Tips og råd om abonnement på Flatangernytt

Nå kan du betale abonnement på Flatangernytt med Vipps. Har du betalt med kort, husk å legge inn nytt kort når det gamle er gått ut.


Vi prøver å gjøre det enklere å abonnere på Flatangernytt, og derfor kan du nå betale med Vipps. Du kan også endre betalingsmåte på Min side, fra kort til Vipps eller motsatt.

På Min side kan du gjøre alle endringer som gjelder ditt abonnement.

Det dukker av og til opp noen spørsmål rundt abonnementet og pålogging. Så lenge du har tegnet abonnement, skal du selvfølgelig ha tilgang på alt vi skriver. Hvis du ikke kommer inn, nøl ikke med å ta kontakt så vi finner ut av problemet.

Her er noen råd:

  • Du kan endre type abonnement, betalingsmetode (kort/Vipps) og si opp abonnementet på Min side.
  • Hvis du har betalt med kredittkort, må du huske å legge inn nytt kort på Min side når dette utløper.
  • Har du betalt, har du abonnement! Hvis du ikke kommer inn, må du forsøke å logge inn på nytt. Brukernavn og passord huskes av den nettleseren du brukte da du logget inn. Men hvis du for eksempel klikker på en sak fra Facebook, åpnes automatisk en annen nettleser. Da må du logge inn der også. Pålogginga kan også bli borte hvis mobilen eller pc-en blir oppgradert. Logg inn på nytt.
  • Har du glemt passordet? Nytt kan hentes på Min side. Hvis du ikke får epost om nytt passord, kan det være registrert feil epost-adresse. Ta kontakt så hjelper vi deg med å fikse nytt passord.
Det viktigste er at du får full glede av Flatangernytt-abonnementet ditt. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du har problemer!

Kontakt: [email protected] mobiltlf. 928 51751

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.