Ola Kristian Dahle Høstland har aldri vært instruktør for Tine fotball skole før, men var selv deltager da han var liten. (Foto: Kristian Dahle Klocke)

Tine fotballskole sparkes i gang, men denne gangen på Vik

De har alt fått en del påmeldinger fra folk som bor i Flatanger, hyttefolk og folk som bor i nær kommunene også.

I år er det Flatanger som skal avholde Tine fotballskole 7. - 8.  august, der er alle barn mellom 6 og 12 år er velkommen.

– Hvis du er fem år og har lyst til å være med, så kan du det. Eller hvis du er 13, så går det også, forteller Håvard Angen Haarstadstrand.

Vanligvis har fotballskolen blitt holdt av Namdalseid, men i år hadde de ikke søk. Så da søkte Flatanger i stedet.

Det skal også legges opp et alternativt program for de minste.(Foto: Kathinca Andersen Hilstad)

 

Alle skal ha det morsomt

Ola Kristian Dahle Høstland er en av instruktørene som skal være til stede. Dette er første gang han skal være med som trener for Tine fotballskole. 

– Det er ikke satt opp noe program enda, men det vi vil er å skape to morsomme dager. Man skal ha muligheten til å leke, men også spille fotball, forteller Ola Kristian.

Skolen starter ti og slutter klokken fire, både lørdag og søndag.

[annonse]
– Vi ser på forskjellige øvelser og sånt. Det morsomste som finnes er jo å spill lag mot lag, så det vil bli delt opp i lag, sier Høstland.

Han forteller at det kommer til å bli kiosksalg for foreldrene som kommer til å være til stede, og at det kommer til å bli en god blanding mellom fotball og lek.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.