Stenger Flatanger­hallen for voksne

Flatangerhallen stenges for voksne, folkebadinga stenges og det innføres adgangsbegrensninger på Miljøbygget.

Dette er noen av tiltakene som Flatanger kommune innfører, etter at regjeringen varslet kraftige innstramminger i smittevernreglene.

Flatangerhallen blir stengt for all aktivitet for voksne fra 16 år og eldre fra og med 14. desember og til og med 11. januar i første omgang.

For barn under 16 år vil kultursjefen ta kontakt med trenere om smitteforebyggende tiltak.

Flatangerhallen er stengt for all bruk i skolens juleferie. Helsetrøya holdes åpen.

Bassenget er stengt for all aktivitet utenom skolesvømming fra og med 14. desember og til og med 11. januar i første omgang.

Adgangsbegrensning

Mange av de ansatte på Miljøbygget går over til hjemmekontor fra 15. desember, og folk oppfordres til å ringe og avtale med saksbehandler eller andre før de tar turen til kommunens administrasjon.

Besøkende oppfordres også til å registrere seg på Miljøbygget, unntatt dem som har avtalt time med lege, fysioterapeut, jordmor, helsesykepleier, tannpleier eller skal ta vaksine.

Du må også ringe og avtale time med legekontoret før du møter opp der. Dette er spesielt viktig ved henting av hurtigtest eller gjennomføring av testing. Da skal du ikke gå inn på Miljøbygget i det hele tatt, men møte opp utenfor døra til teststasjonen, opplyser kommunen.

[annonse]
Munnbind

Kommunen oppfordrer alle til å bruke munnbind i møte med helsetjenesten.

- Vi følger de nasjonale anbefalingene og ber om at alle over 12 år bruker munnbind når de skal til lege, fysioterapeut, jordmor, helsesykepleier, tannpleier, vaksinering eller på pleie- og omsorgstunet på besøk, skriver kommunen.

Det er tirsdag ikke meldt om nye tilfeller av korona-smitte i Flatanger. I Namsos er det meldt om fire elever ved Bangsund skole og to foresatte som er smittet. I tillegg er det registrert to andre smittetilfeller i kommunen.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.