En jobb for deg?

Flatangernytt ønsker å styrke staben med to medarbeidere på deltid, en frilansjournalist og en markedskonsulent.


Flatangernytt er ei nettavis for Flatanger, Statland og Seter. Som ei ultralokal avis dekker vi stort og smått som skjer i denne delen av Namdalen. Siden omlegginga til abonnementsavis i desember 2020, har avisa hatt én fast ansatt.

I fjor fikk avisa pressestøtte, og det gjør at vi nå kan puste lettere og tenke framover. Vi ønsker derfor å styrke avisa gjennom å knytte til oss flere medarbeidere på deltid.

Vi søker nå:

  • Frilanse-journalist for varierte oppdrag i nærmiljøet.
    Du må være glad i å fotografere og skrive, og interessert i det som skjer. Vi forventer ikke at du har erfaring fra før. Med en positiv innstilling, er det meste mulig å lære! Kveld-, helge- og dagarbeid, alt etter behov og hva som passer for deg.
  • Markedskonsulent på deltid eller provisjonsbasis.
    Du må like å ta kontakt med folk og ta initiativ. Arbeidsoppgaver vil være salg av annonser og markedsføringspakker for Flatangernytt, samt oppfølging og salg av abonnement. Ønskelig at du kan jobbe på dagtid.

Vi kan dessverre ikke tilby full stilling, men ønsker å knytte til oss noen som kan bistå både redaksjonelt og på markedssida. Uansett hvor mye eller lite du kan jobbe for oss – ta kontakt om du synes dette høres spennende ut!

Kontakt:

Ove Magne Ribsskog, redaktør/daglig leder
Tlf. 928 51 751
[email protected]