Politiet var tirsdag i Floan ved Vik og sikret spor etter et hytteinnbrudd.

Politiet ønsker tips om innbruddene

Skrevet av Ove Magne Ribsskog
28.01.2021 14:03

Politiet går nå ut og oppfordrer folk til å dele informasjon med politiet i saken om de mange innbruddene og tyveriene i Flatanger.

- Vi ønsker at folk skal komme til oss med informasjon, enten det er lite eller mye. Informasjonen behøver ikke være viktig isolert sett, men kan være viktig når vi skal sette sammen de ulike bitene, sier politistasjonssjef Svenn Ingvar Viken.

Politiet har en patrulje i Flatanger torsdag for å undersøke saken ytterligere. Foreløpig er ingen mistenkt for innbruddene og tyveriene.

Viken har full forståelse for at folk nå føler utrygghet, etter det som har skjedd. For Flatanger-samfunnet er det svært uvanlig at det skjer flere innbrudd og tyveri på kort tid.

Som Flatangernytt tidligere har omtalt, er det begått flere innbrudd og innbruddsforsøk i hytter. I Floan natt til tirsdag ble det begått innbrudd i et uthus og innbruddforsøk i ei hytte.

- Det er rett og slett en skam. Veldig utrivelig. I Flatanger har det alltid vært fred og ro, og så begynner folk å rasere og bryte sund for noen flasker øl, sa hytteeier Torstein Sørli fra Steinkjer til Flatangernytt.

Tyvene tømte et kjøleskap i uthuset fullt av drikkevarer, og maltrakterte ytterdøra uten å klare å åpne den.

I tillegg har det vært tyveri i en garasje på Vik, vinduer er knust i Vikdalen, innbrudd på Coop på Vik, innbruddsforsøk på ei hytte ved Einvika og noen flere forhold.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.