"Nye" Flatangernytt har fått en flott mottakelse. Her fra stand på Spar Flatanger rett før jul. Fra venstre: Ove Magne Ribsskog, Magnus og Hanne Marie Tyldum Ribsskog.

Mange nye abonnenter

Skrevet av Administrator
28.12.2020 12:22 - OPPDATERT 28.12.2020 12:43

Etter litt over ei uke, har "nye" Flatangernytt allerede fått 300 abonnenter.

- Vi er veldig fornøyd med at så mange har tegnet seg som abonnenter i løpet av jula, sier redaktør Ove Magne Ribsskog i Flatangernytt.

Den nye versjonen av Flatangernytt ble lansert 18. desember. Siden da har avisa altså fått 300 abonnenter. Det betyr at Flatangernytt er godt på vei mot målet, som er raskest mulig å komme opp i 1000 abonnenter.

- For å oppnå pressestøtte og sikre drifta også etter 2021, er vi helt avhengig av at alle slutter opp om avisa, sier redaktøren.

Han forteller at alt ennå ikke er på plass på den nye plattformen. Det jobbes fortsatt med å få lastet over arkivet. Da vil folk ha tilgang på artikler, bilder og videoer helt tilbake til starten i januar 2012.

Overgangen til ny teknisk løsning gjør at gamle lenker på Facebook og andre steder, ikke fungerer som de skal. Men når arkivet er på plass, kan folk søke opp gamle artikler på Flatangernytt.

På nyåret vil et nytt system for annonser bli installert. Akkurat nå vises ikke sponsor-annonsene, men de skal komme opp igjen så fort som mulig. Det blir også gode muligheter for å annonsere varer, tjenester og ledige stillinger.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.