Nordnorsk julesalme innleder adventskalenderen i år som tidligere år. (Foto: Wenche Dahle)
Adventskalender

Luke 1

For tredje år på rad, kan vi presenterer en musikalsk adventskalender. Hver dag fram til juleaften kan du åpne nye luker i kalenderen.


Kristin Einvik tok initiativet til den musikalske adventskalenderen under korona-pandemien i 2020, da landet var nedstengt og alt av konserter var avlyst.

Hun fikk med seg Stein Moe på orgel og piano, og adventskalenderen ble presentert i Flatangernytt.

I fjor gjentok de suksessen, med flere gjesteartister. I år er de klare for tredje utgave av den musikalske adventskalenderen, og utover i desember vil en rekke gjesteartister tre fram!

Wenche Dahle bidrar med bilder til årets adventskalender, mens Flatangernytt  publiserer kalenderen åpen for alle – uavhengig av abonnement.

Som tidligere år ønsker de som står bak adventskalenderen, at folk kan gi et bidrag til innkjøp av nytt piano i Vik kirke. Det er ennå ikke fullfinansiert.

Bak første luke ligger en nyinnspilling av Trygve Hoffs «Nordnorsk julesalme», som var med både i fjor og året før. Kristin Einvik på piano og Stein Moe på orgel.

God adventstid ønskes alle sammen!

 

Bidrag til nytt piano kan gis på Vipps nr 138111.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.