Kristin Moe overtar rektor-jobben på Olav Duun videregående skole. (Foto: Trøndelag fylkeskommune)

Kristin Moe ny rektor ved Olav Duun videregående

Kristin Moe (56) vender heim til Namdalen og blir rektor ved Olav Duun videregående skole.

Kristin Moe overtar som rektor etter Steinar Lio, og hun starter i jobben 1. mars, opplyser Trøndelag fylkeskommune i en pressemelding.

Nyrektoren er oppvokst på Jøa, men har siden 2001 jobbet ved Brønnøysund videregående skole, de første 11 årene som lærer og som avdelingsleder siden 2012.

Variert bakgrunn

Tidligere har hun blant annet jobbet som prosjektkoordinator innenfor fiskerinæringen, kontormedarbeider for Brun Frères, og hun var flere år i Frankrike som aupair.

Av utdanning har hun allmennlærerutdanning fra HiNT, grunnfag i fransk fra universitetet i Oslo, rådgiverutdanning fra NTNU/HiST, den nasjonale rektorutdanningen fra NORD universitet og masterstudium i skoleledelse, modul I og II fra NTNU.

- Lang og relevant erfaring

Kristin Moe sier at hun som trønder er motivert for å komme tilbake til Trøndelag.

-  Kristin Moe har lang og relevant erfaring som både lærer og skoleleder. Hun har i tillegg svært solid utdanning, og jeg synes vi har funnet en rektor som passer til Olav Duun videregående på en god måte. Jeg ser fram til å samarbeide med henne de neste årene, sier Vegard Iversen, direktør for utdanning og kompetanse.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.