Turid Kjendlie (til venstre), Gro Seltveit og Ola Lindseth inviterer til juleselskap på frivillingsentralen. (Arkivbilde)

Inviterer til jule­selskap for alle

4. juledag inviteres alle til juleselskap på Frivilligsentralen på Lauvsnes.


Bak invitasjonen står Turid Kjendlie, Gro Seltveit og Ola Lindseth. De byr på musikalske innslag, spill og en god prat – og alt er gratis.

– Gro og jeg snakket om at det kunne være koselig å invitere til et juleselskap som er gratis og åpent for alle siden det ikke er så mye som skjer i jula, sier Turid Kjendlie.

De ville ha med litt musikk og spurte derfor Ola Lindseth om han kunne tenke seg å bli med på laget.

– Han sa ja tvert. Frivilligsentralen sa ja til å sponse marsipankake, og vi søkte kulturkontoret om midler til å handle inn kaffe, brus, blomster og noen premier som trekkes på inngangsbilletten. I tillegg bidrar vi med noen gevinster selv, forteller hun.

Juleselskapet starter klokka 16 og er åpent for alle, små og store, alene eller sammen med noen. Ola spiller kjente og kjære julesanger, og Turid og Gro tar med litt bordspill om noen har lyst til å spille.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.