Kultursjef Anastasia Doroshyna inviterer lag og foreninger, og enkeltpersoner, til åpent møte om den nye planen for idrett og friluftsliv i Flatanger.

Inviterer til åpent møte om idretts- og friluftsplan

Flatanger kommune skal lage en plan for idrett og friluftsliv, og inviterer til åpent møte for å få innspill og meninger om hva som skal prioriteres.

- Dette er en helt ny plan som vi skal lage, og som er et krav for å få tildelt spillemidler, sier kultursjef Anastasia Doroshyna.

I planen skal prosjekt og anlegg prioriteres, og dette blir viktig når det i neste omgang skal søkes om spillemidler.

Kultursjefen opplyser at det ved tildeling av spillemidler i år, er fokus på at søknadene er godt begrunnet i en behovsanalyse - at det skal være et reelt behov for tiltaket det søkes penger til. 

Alle interesserte inviteres til et åpent møte torsdag 2. september på Miljøbygget. På grunn smittevern, er det bare 40 personer som kan møte. Påmelding skjer på epost til kommunen eller SMS direkte til kultursjefen.

- Planen skal vedtas i slutten av oktober, men skal først på høring. Vi har allerede fått en del innspill fra idrettslag og andre, men vi ønsker innspill fra flere og oppfordrer folk til å delta, sier Doroshyna.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.