Vaksinekoordinator Lena Rian Hågensen tilbyr vaksine for 16- og 17-åringer fredag ettermiddag fra kl. 17.

Elever på videre­gående kan få vaksine fredag ettermiddag

Ikke alle videregående-elever fra Flatanger får tilbud om vaksine på skolen. Derfor tilbys nå 16- og 17-åringer vaksinering fredag ettermiddag.

- Vi må være litt serviceinnstilte. Nå er smitten oppadgående, og det var mandag fire smittede på Steinkjer videregående, sier vaksinekoordinator Lena Rian Hågensen i Flatanger kommune.

Elever ved Olav Duun videregående skole i Namsos får tilbud om vaksine 2. og 3. september. Også Nærøysund kommune tilbyr vaksine til alle på videregående, slik at elever på Val og Rørvik kan få vaksine på skolen.

Men andre kommuner, som Steinkjer og Inderøy, har ikke gitt det samme tilbudet til elever som ikke har bostedsadresse hos dem.

Derfor tilbyr nå Flatanger 16- og 17-åringer å få vaksine fra kl. 17.00 fredag. Da rekker ungdommene å komme heim med bussen, og kan gå rett og få vaksine.

- Ta kontakt på telefon 907 03 180 for å bestille time. Vi oppfordrer også foreldrene til å være oppmerksomme på dette tilbudet, og gi ungdommene beskjed, sier Lena Rian Hågensen.

Hun minner også om at dem som har fått første dose og skal ha sin andre dose, også har mulighet til å få det fredag ettermiddag.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.