Alf Magne Hanssen får ansvaret for å videreutvikle Folla Maritmes serviceavdeling i Storlavika. (Foto: Folla Maritime)

Alf Magne Hanssen ny serviceleder i Folla Maritime

Alf Magne Hanssen (54) fra Vik i Flatanger blir ny serviceleder i Folla Maritime Service AS.

Hanssen har de siste 20 årene vært ansatt i AQS, og vil framover ha ansvar for å videreutvikle selskapets serviceavdeling som omfatter vedlikehold, reparasjoner og ombygginger av fartøy, opplyser Folla Maritime i en pressemelding.

– Betydelig erfaring

– Vi er stolte av å kunne presentere Alf Magne som en del av temaet her i Flatanger. Alf Magne har betydelig erfaring og nettverk fra havbruksnæringa, og besitter betydelig kunnskap og erfaring fra blant annet brukersiden som er verdifullt i forbindelse med satsningen vi nå gjør, sier daglig leder Otto Sjølien i Folla Maritime.

Han opplyser at ansettelsen skjer i forlengelse av den betydelige satsningen som er gjort i forbindelse med etableringen av nytt produksjonsanlegg i Storlavika i Flatanger.

Tilgjengelig 24/7

– Dette er en jobb jeg ser lyst på. Jeg sier til kundene at nå har jeg tatt vare på fisken deres i 20 år, og nå vil jeg ta vare på båtene deres. Som dykker var jeg tilgjengelig 24/7, og det gjelder fortsatt. Folk skal få tak i meg, sier Alf Magne Hanssen.

Han forteller at det er mye å sette seg inn i, og læringskurven blir bratt.

– Folla Maritime satser nå mer på service, etter å ha fått båtheisen på plass og nye lokaler. Pågangen er stor, og vi trenger mer folk, både sveisere, mekanikere og hjelpearbeidere, sier Hanssen.

Økt fra 20 til 35 ansatte

[annonse]
Otto Sjølien sier at det er foretatt investeringer på om lag 90 millioner det siste året, som har resultert i et av kystens mest moderne anlegg for nybygg og reparasjoner av oppdretts- og fiskefartøy.

– Vi er inne i en periode med sterk vekst, og dette medfører også en betydelig oppskalering av arbeidsstokken. Vi har de siste 12 måneder gått fra 20 til 35 ansatte, og vi er fortsatt på jakt etter dyktige medarbeidere sier Sjølien.

Folla Maritime har økt fra 20 til 35 ansatte det siste året. (Foto: Folla Maritime)

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.