Voksne kan igjen trene i hallen, med én meters avstand.

Åpner hallen for treninger for voksne

Flatangerhallen åpnes for treninger også for voksne, og familiebadinga starter igjen. Skoler og barnehager skal over på grønt nivå.

De nye nasjonale føringene for smittevern blir nå innført i Flatanger. Kommunen har bestemt at Flatangerhallen igjen skal åpnes for trening for voksne over 18 år.

Men det skjer under forutsetning av at én-metersregelen kan overholdes, det er lov med maks 20 personer på hver trening og deltakerne må melde seg på med navn.

Kommunen oppfordrer om at alle over 12 år bruker munnbind i inngangspartiet til hallen, dersom det oppstår trengsel og én-meteren ikke kan overholdes.

Aktiviteter for barn og unge i hallen videreføres som tidligere.

Bassenget åpnes

Bassenget åpnes for familiebading med maks 12 deltakere per økt.

Kommunen oppfordrer folk til å ta med håndsprit til eget bruk, eller at folk vasker hendene før de går inn i hallen eller garderobene.

Kultursjefen vil ta direkte kontakt med de ansvarlige for treninger og aktiviteter med mer detaljert informasjon om de smittevernstiltak som gjelder.

Grønt nivå

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Det innføres grønt nivå på skolene og barnehagene i Flatanger, i tråd med nasjonale anbefalinger i kommuner med lav smitte.

Lauvsnes skole og Utvorda oppvekstsenter innfører grønt nivå fra og med tirsdag 18. januar. Vangan barnehage innfører grønt nivå fra og med onsdag 19.januar.

Det er mandag ikke bekreftet nye tilfeller av koronasmitte i Flatanger.

Hurtigtester deles ut på legekontoret til de som har behov, i henhold til de nasjonale kriteriene.

Debatt
Flatangernytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.