Dansebandhelg på Vik

I helga er det bobilcamp og fest med dansebandet Contrazt på Vik. Ett av Norges mest populære band i sin sjanger spiller til dans i Framheim.

Festen var opprinnelig planlagt ute, men på grunn av værvarselet er den flyttet innendørs. Men på jordet nedenfor er det rigget for bobilcamp, og det er lagt opp til program på dagtid lørdag for dem som kommer tidlig.

Contrazt har siden starten i 2005 vært ett av dansebandene i Norge som har vært mest på turne. Bandet har gitt ut nye album hvert år, og har oppnådd fire gullplater og fire tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker.

I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj”, som kom i 2015, ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1. I 2017 spilte bandet i live på Sommertoget.

Vokalist Gro Anita Dybendal har etablert seg som en dyktig vokalist, og har mye av æren for bandets opptur de siste årene. Primus motor og gitarist Leif Dybendal står bak de fleste låtene.

I tillegg til de to, består bandet av Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Svein Morten Haugerud (keyboards/trekkspell/saksofon).

Bandet gleder seg til å spille på Vik, og de lover å gi alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.