Tangspræll unngår underskudd

Tross dårlig vær og flytting av Tangspræll, unngår arrangøren underskudd. – Det ser ut til at vi får en liten pluss, sier Egil Steffensen.

Det dårlige værvarselet slo til, med regn og vind under selveste Tangspræll. Arrangøren Lauvsnes grendelag er derfor glad for at de valgte å flytte Tangspræll fra Stranda til Flatangerhallen.

Egil Steffensen og styret for Tangspræll valgte å flytte arrangementet til Flatangerhallen, og det ble en suksess.

– Vi er kjempefornøyd, været tatt i betraktning. Det er bra vi har et alternativ i Flatangerhallen. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på at vi holdt der, sier leder Egil Steffensen i Tangspræll-styret.

Godt besøk

Både lørdag og søndag var det godt besøk i Flatangerhallen. Lørdag var det mellom 1800 og 1900 besøkende i hallen, og søndag rundt 800-900.

Det var stor spenning knyttet til utefesten ved samfunnshuset, som skulle gå som planlagt. Været lettet mot kvelden, og de mest dystre spådommene ble gjort til skamme.

Tre små kinesere på scenen på Lauvsnes.

465 personer løste billett til festen. Tre små kinesere åpnet ballet, og da var det relativt god plass foran scenen. Først da Grannes gikk på scenen senere på kvelden, begynte det å fylles med folk.

Egil Steffensen er fornøyd med oppslutninga om festen også, været tatt i betraktning. For første gang ble den nyasfalterte plassen ved samfunnshuset tatt i bruk til utefest, og den viste seg å fungere svært bra.

– Potensialet er mye større, og det er mulig å ha enda større artister der, sier han.

30-årsjubileum

Neste år kan Tangspræll feire 30-årsjubileum. Komiteen skal møtes etter skolestart og evaluere årets Tangspræll, og begynne å planlegge neste års jubileum.

– Vi må nok slå til med noen større artister da, sier Egil Steffensen – og med litt hjelp av værgudene kan det bli en storslått 30-årsfeiring.