Tora strålte på hjemmebane

Det oser av spilleglede når Tora står på scenen. Hun og bandet leverte så det holdt i Lauvsnes samfunnshus fredag kveld.

Nest siste konsert på lanseringsturneen for albumet «Tora» var lagt til heimplassen Flatanger.

Maren Kløven Lein og Jens Martin Olsen varmet opp publikum, med både egen musikk og Emmylou Harris, før bandet Tora gikk på scenen.

Maren Kløven Lein og Jens Martin Olsen satte publikum i god stemning før Tora endret scenen.

Poprock, blues og kjærlighet

Og der kom de som perler på en stor, både låter fra nyplata og eldre låter som «Do it» og «Born without bones».  Personlig har vi også veldig sansen for de to litt roligere låtene «Alone» og «This is real». Den første handler om å bli akseptert som den man er, mens den andre er en kjærlighetssang.

Bandet Tora, tidligere Bad Influence, består nå foruten Tora av broren Andreas Dahle Aagård, Isak Seltveit, Magnus Galguften og Guri Tranås.

De hadde gledet seg stort til å spille i Flatanger, og takket publikum som hadde kommet. – Det varmer hjertet mitt, sa Tora Dahle Aagård.

Halvfull sal

Bandet hadde fortjent et enda større publikum. De mest ihuga fans var nok til stede under turnéåpninga i Namsos, og bare rundt 70 personer møtte opp til konserten i samfunnshuset.

Bandet Tora takker publikum etter ekstranummer, fra venstre Andreas Dahle Aagård, Magnus Galguften, Tora Dahle Aagård, Isak Seltveit og Guri Tranås.

– Jeg er glad og takknemlig for dem som kom. Jeg vil heller ha 70 publikummere som lytter til konserten og som er der for musikken, enn 250 stykker som er der for å feste, sier Tora til Flatangernytt.

Hun er spesielt glad for at det var flere unger på konserten. – Det er veldig sjeldent, men det er dem jeg aller helst vil spille for og inspirere, sier Tora.

Etter konserten signerte hun CD-er, og så gikk turen til Trondheim der bandet avsluttet turneen for fullt hus på Hjorten scene hos Trondheim Bluesklubb lørdag kveld.