Ståle Ruud ny daglig leder i Bjørøya

Ståle Ruud er tilsatt som daglig leder i Bjørøya AS i Flatanger.

– Jeg ser fram til å komme i gang med det jeg ser på som en veldig spennende jobb, i et selskap og ei næring som fortsatt er i utvikling, sier Ståle Ruud til Namdalsavisa, som først meldte om ansettelsen.

Ståle Ruud er opprinnelig fra Flatanger, og har de siste åra jobbet som kommunalsjef, brannsjef og teknisk sjef i Namsos.

Stillingen som daglig leder i Bjørøya har vært lyst ut tidligere, uten at rette kandidat ble funnet. Per Anton Løfsnæs ønsket avløsning som daglig leder. Nå har altså Ståle Ruud takket ja til jobben, og han regner med å starte til sommeren.

Han sier til NA at han har stor respekt for det ledelsen og de ansatte i Bjørøya AS har bygd opp og måten de driver selskapet på. – Jeg gleder meg til å bli en del av et veldig godt team, sier Ruud.