Tora rett inn i «gullrekka» på NRK

Tora Dahle Aagård deltar i «Beat for beat» på NRK fredag kveld, og flyr med det rett inn i «gullrekka» med rundt en halv million seere.

Sist Tora var på NRK1, var som 14-åring og deltaker i «Kvitt eller dobbelt». (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)

Dermed går Tora i søster Julie Dahle Aagårds fotspor. Julie har vært med flere ganger i «Beat for beat».

Men forTora er det første opptreden på NRK1 siden hun som 14-åring konkurrerte i «Kvitt eller dobbelt» med tema Michael Jackson.

Kvinnedagen

«Beat for beat» har sesongpremiere på selveste kvinnedagen 8. mars, med kvinner på begge lagene. Tora er på lag med Margaret Berger.

– Jeg var veldig spent. Jeg har aldri gjort noe sånt før. Men da jeg var der, så var det bare vanvittig gøy, sier Tora Dahle Aagård til Flatangernytt.

Tora har selvsagt med gitaren i «Beat for beat». (Foto: Julia Marie Naglestad, NRK)

Innspillinga ble gjort for litt over en måned siden. Tora skryter av både folkene i NRK og de andre deltakerne. Margaret Berger kjenner hun fra før, og de andre jentene var også helt fantastiske, forteller hun.

– Og så fikk jeg spille gitar, noe som gjorde alt litt lettere. Det var rett og slett en lærerik og stor opplevelse, sier Tora.

I ett med konserter

For Tora går det i ett nå med konserter sammen med Trygve Skaug nesten hver dag fram til 14. mars. Og bandet Tora har også en turné gående, etter at de slapp sin første album 14. februar og hadde turnéåpning i Kulturhuset kvelden etter.

Hva skjer når programleder Atle Pettersen går ned på kne for Tora Dahle Aagård? (Foto: Julia Marie Naglestad NRK)

5. april kommer bandet til Flatanger og holder konsert i Lauvsnes samfunnshus. Men er du i Oslo eller Trondheim, kan du gå på Herr Nilsen 21. mars eller Hjorten Scene 6. april.

Men først altså: «Beat for beat» på NRK1 fredag kl. 1955!

Les mer: Tora rocker Namsos og Norge